Naši nejmetalovější a nejvěrnější fans. Ten zpropadenej virus pomalu (nebo rychle – jak chcete) ustupuje, ale stále to není bezpečný a všechny nejbližší veřejné akce jsou zrušeny nebo odloženy dle vládního harmonogramu (seznam níže). Týká se to samozřejmě i DanGar Six, který toto respektuje (no ono ani nejde jinak, že) a kapela přeje všem svým i nesvým fanouškům, známým a přátelům pevné zdraví v této „temné“ době.

Jak již bylo řečeno v minulém příspěvku, neflákali jsme se, neflákáme a ani flákat nebudem. Využili jsme on-line formu pro práci na nové desce a nyní to již vypadá, že se konečně sejdeme taky ve zkušebně. Informace, kterou můžeme vypustit do světa, zní, že máme zhruba třetinu alba již připravenou k nahrávání ve studiu a na další věcech pracujeme. Ujišťujeme Vás, že materiálu je víc než dost.

I přesto, pokud Vám naše koncertování chybí tak jako nám, máme pro Vás jeden důkaz, že se opravdu jednou vrátíme, až toto nemocný období skončí, a to na odkazu níže.

Takže nezbývá než vydržet a brzy se snad uvidíme. Těšíme se na Vás!!! Zdraví a metal s Váma!!!

25.4. RC Vrokáč – DanGar Six + Atlantis – zrušeno

30.4. Čarodějnice v Jeřmanicích – zrušeno

13.6. DanGar Six Open Air Fest – zrušeno (lístky samozřejmě zůstávají v platnosti pro zimní verzi festivalu nebo pro ročník 2021)

https://www.youtube.com/watch?v=i6bn415oQxk

Categories: Nezařazené