Naši nejbližší přátelé, metalheads a rockeři. Letní festivalová sezóna skončila a i když její průběh nebyl úplně hladký a veselý kvůli coronaviru, buďme nakonec rádi, že jsme se mohli alespoň z části někde sejít a občas nějaký ten minifestiválek uspořádat. Poklábosit, dát si k tomu pivečko a poslechnout kus rocku – bez toho být, tak to si nedokážem v dnešní době představit.

S plánovaným podzimním koncertním přesunem do vnitřních prostor, do různých hal a sálů, přišla taky jedna neplánovaná změna. Po necelých pěti letech působení u kapely se z časových důvodů rozhodl smržovskou bandu opustit bubeník Roman Řehořek. „S Ramonem jsme pochopitelně dohodnuti na dohrání nasmlouvaných koncertů. Definitivně nás opustí až skončí podzimní šňůra vystoupení a najde se nový člen smržovského ansámblu.“ Říká klávesák kapely Majkl Destroyer a druhým dechem dodává: “ Nerozcházíme se ve zlém, prostě toho měl časově už plný kecky. Pokud se budeme moc někde sejít na pivku, určitě nebudeme ani jeden z šesti členů proti.“

Zbývá tedy jedna nevyřešená otázka. Kdo nabouchá bicí ve studiu na nové CD? Termín nahrávání je určen na 12.-17. října v pražské Hostivaři u mistra zvuku Zdendy Šikýře. „Chvíli jsme to samozřejmě probírali, padala různá jména, až jsem asi po týdnu a po souhlasu všech zvednul telefon, zavolal a bylo vyřešeno.“ říká basák Dee Dee Choze alias Pepa Ivanič.

Na druhém konci telefonátu nebyl nikdo jiný, než bubeník deathmetalových Dysangelium, Ctibor Podmanický, který souhlasil a dál už defacto není o čem psát…

Vše šlo strašně rychle (ono taky není na co čekat, nahrávání je za rohem) a kapela má se Ctiborem již první zkoušky za sebou. Vše se daří, vše pluje podle nového plánu tak, jak má. Bicman Dysangelia nemůže být totiž žádné ořezávátko 🙂 Zbývá poslední věc a tou je resume oněch prvních zkoušek:

MÁTE SE, KURVA, NA CO TĚŠIT!!!

JE TO MAZEC !!!

METAL S VÁMA!!!

Categories: Nezařazené