V deset let fungující severočeské kapele, která se zabývá vlastní metalovou tvorbou a má na svém kontě dvě studiová alba (třetí je v přípravě)  prezentovaná i na větších, v ČR velmi známých, festivalech, hledáme pohodovýho parťáka, který se nám z valné většiny postará o organizaci koncertů, promo akcí a samotné prezentace.

Máš-li trochu času a hlavně chuť stát se členem rodiny DanGar Six, zdokonalovat se ve vyjednávání koncertů a podmínek s organizátory hudebních akcí (pokud už rovnou nejsi ostřílenej mazák s baťohem plným kontaktů), rádi tě  mezi sebe přivítáme.

Důležitý je si říct, že muziku neděláme zcela pro peníze, ale protože nás baví a rádi spolu občas trávíme chvíle i mimo pódia. Ale i tady bys měl(a) poměrně volnou ruku ten businessovej pohled trochu změnit – vše je na vzájemné dohodě.

Naším cílem je více prorazit po celý České republice (a možná i někam dál)

Tak jako většina muzikantů v CZ i my chodíme každej den do práce, ale pokud můžeme, věnujeme se muzice nebo kapelním záležitostem.

Jestli se na to cítíš a měl(a) bys opravdovej zájem, ozvi se do chatu facebooku, instagramu nebo volej Patrikovi, tel.: 732 174 144

Categories: Nezařazené